Slider Van Putten

REFERENTIES

RESTAURANT DE FLORIJN, NIEUWERBRUG

“Jeroen Bot is een vakman en denkt continue mee met de ondernemer. Alles wat wij willen kan hij maken. Hij denkt in oplossingen. En denkt hierbij niet alleen in het nieuw. Hij kijkt eerst wat nog goed is en opnieuw te gebruiken. Ook is hij heel servicegericht, zelfs op 1e kerstdag wordt de service geregeld.” aldus eigenaar Michiel de Graaf.

www.deflorijn.com

RESTAURANT HET REEUWIJKSE HOUT, REEUWIJK

Voor Restaurant Het Reeuwijkse Hout realiseerde BOT RVS diverse maatwerk-projecten. Waaronder de volledige keuken, spoelkeuken, koude keuken, de buitenkeuken maar ook de terrasverwarming. Belangrijke redenen om zaken te doen met BOT RVS is volgens eigenaar Bert de Jong dat BOT altijd beschikbaar is en dat reparaties en onderhoud altijd snel en met goede service uitgevoerd worden.

www.reeuwijksehout.nl

VISGILDE TEUN VAN DER TOORN, BODEGRAVEN

Redenen om zaken met BOT RVS te doen zijn volgens eigenaar Teun van der Toorn: “De medewerkers van BOT RVS zijn servicegericht en denken in oplossingen. Ze zijn praktisch ingesteld en verplaatsen zich in hoe wij het makkelijkste ons werk kunnen doen. Je hoeft maar te bellen en ze komen!”

www.vandertoorn.visgilde.nl

CAFERARIA VAN PUTTEN, ROTTERDAM

Al decennia lang wereldberoemd in Charlois, Rotterdam-Zuid, met een groot assortiment in snacks en ambachtelijk gemaakt ijs is Cafetaria van Putten het adres voor de lekkere trek. BOT RVS probeert haar steentje bij te dragen aan dit succes, wij staan ook voor Cafetaria van Putten altijd klaar!

www.cafetariavanputten.nl

Menu